Video

Mëshira ndaj fëmijëve

05/10/2009 22:23
Ky është mësuesi:"I Dërguari, Mëshirë ndaj fëmijëve"
>>

Vazhdojnë kërkimet për të shpëtuarit nga tërmeti

05/10/2009 22:23
Vazhdojnë kërkimet për të shpëtuarit nga tërmeti që goditi Indonezinë javën e kaluar Tërmeti i fuqishëm goditi ishullin indonezian Sumatra të mërkurën. Shpëtuesit luftuan për të gjetur të mbijetuar në rrënojat e ndërtesave të shembura.
>>

Përgojimi

05/10/2009 22:22
"...dhe mos përgojoni (mos bëni gibet) njëri-tjetrin; a mos ndonjëri prej jush dvshiron ta hajë mishin e vëllait të vet të vdekur?"[Kur'ani, Huxhurat: 12]
>>

Pasojat e Cunamit në Samoa

05/10/2009 22:22
Një ditë pas nje serie të Cunamëve në ishullin e Samoas
>>

Sulmi i bletëve në Turqi

05/10/2009 22:15
Zyrtarë turq thonë se një furgon që transportonte bleta u përplas për një kamioni, duke vrarë një person dhe shkaktuar që tufat e bletëve të sulmojnë të aksidentuarit dhe shpëtimtarët e tyre. Agjencia e lajmeve të Anatolisë thotë se 20 njerëz duke përfshirë aty mjekë e polic të cilët iu përgjigjen...
>>

Nxitja në dhënien e sadakasë

05/10/2009 22:14
Mësime nga profeti ynë Muhamedi a.s."Mbrohuni nga zjarri qoftë edhe me gjysmë hurme..."
>>

"Largimi i pengesave nga rruga"

05/10/2009 22:13
  "Largimi i pengesave nga rruga" - Mësime nga profeti ynë Muhamedi a.s.
>>

Ky është mësuesi

05/10/2009 22:13
"Qeni i etur dhe njeriu i mirë." Mësime nga profeti ynë Muhamedi a.s.
>>

Mulla Sherif Ahmeti

14/08/2009 01:12
Dokumentar kushtuar jetës dhe veprës së hoxhës Sherif Ahmeti. Dokumentar per Mulla Sherif Ahmetin from Remzi Nuur on Vimeo.
>>

"Roli i arsyes dhe intelektit në Islam" - Jasir Kadi

14/08/2009 01:11
  Ligjeratë nga Jasir Kadi nga Teksasi ku flet për domethënien dhe pozitën e mendjes në Islam dhe se si të veprohet në rastet kur duket se ka kundërshtim mes asaj që na duket e logjikshme dhe dispozitave të fesë.
>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja