HTML - Vendose këtë form në faqen tuaj!

Merre kodin (HTML-ne) ne vazhdim dhe vendose ne faqen tuaj kete form, ne menyre qe te kontribosh edhe ti ne rritjen e numrit te antarve!

<!-- Place this code in your web sites HTML -->
<iframe src="https://www.jotform.com/form/92702926130" frameborder="0"
              style="width:100%; height:247px; border:none;" scrolling="no">

</iframe>

Reklama

Listen with Winamp/iTunes
Listen with Windows Media Player

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja