Rrefime te verteta

SIDA

25/07/2009 11:12
 Tregim i dhimbshem qe e kishte treguar nje i ri.       Nje dite te zymte, ne tregun e qytetit Haber, ne lindje te Arabise Saudite, isha ulur ne nje restorant dhe pija kafe.Derisa I lexoja gazetat, verejta nje vajze me sy te bukur, me trup terheqes dhe ecje provokuese.Kaloi...
>>

Rabini dhe familja e tij kaluan në Islam

09/11/2008 19:08
Rabini çifut me nënshtetësi turke dhe familja e tij kanë kaluar në Islam, një veprim jo i përditshëm mes çifutëve të Turqisë. Rabini çifut me nënshtetësi turke dhe familja e tij kanë kaluar në Islam, një veprim jo i përditshëm mes çifutëve të Turqisë, - ka bërë të ditur gazeta turke Hürriyet. Për...
>>

TREGIMI I PRANIMIT TË ISLAMIT NGA NJË VAJZË ÇIFUTE

08/10/2008 15:36
Si e pranova Islamin? O vëllezër, këtë fe të madhërishme, Islamin, në qoftë se do ta prezantonim mirë dhe pastër, atëherë njerëzit do ta pranonin shume lehtë për shkak të natyrës së pastër të tyre. Kjo ngjarje është nxjerrë nga Interneti, ku një grua thotë se e ka parë një vajzë në xhami,...
>>

MUHAMMED A. RUSSEL WEBB, diplomat (SHBA)

08/10/2008 15:35
Alexandër Russel Webb, amerikan, lindi në qytetin Hadson të shtetit Nju-Jork, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Pas diplomimit merrej me krijimtari letrare-artistike, duke shkruar ese dhe tre­gime të ndryshme. Më vonë filloi të merrej edhe me gazetari dhe ishte mjaft i suksesshëm. Arriti të...
>>

Dr. R. L. MELLEME, antropolog (Holandë)

08/10/2008 15:34
Dr. R.L. Melleme është një intelektual i shquar evropian nga Holanda, me profesion linguist dhe antropolog, autor i disa vep­rave. Prej tyre, më të njo­hura janë: “Wayang Puppets”, “Grond­wet von Pa­kistan”, “En Interpretatie van de Islam”, “A Short Gui­de on Islam in Jave” etj. Dr. Melleme është...
>>

MUHAMMED SULEJMAN TAKEUCHI, etnolog (Tokio, Japoni)

08/10/2008 15:33
Japonia, me sipërfaqe prej 372.154 km., ose 143.689 milje katrore, me popullsi prej rreth 150 milionë banorë, është shteti më i zhvilluar në Azi dhe një nga shtetet më të zhvilluara e më të përpa­ruara në rruzullin tokësor. Vështruar nga jashtë, zhvillimi dhe përparimi teknologjik i Japonisë...
>>

Dr. Umer Ehrenfelsi deklaron:

08/10/2008 15:32
“Mësimet Islame janë vazhdimësi e zbulimeve hyjnore. Të gjitha religjionet e mëdha rrjedhin prej një burimi. Pejgamb-erët e përgatitën njerëzimin për paqe dhe dëshmuan se mësi-met dhe porositë e tyre nuk ishin veçse Frymëzime hyjnore. Pranimi i ty­re do të thotë se je kërkues i Dashurisë, gjurmues...
>>

Dr. ROLF BARON EHRENFELS, shkencëtar, antropolog (Austri)

08/10/2008 15:31
Dr. Rolf Baron Ehrenfels rrjedh prej një famil­jeje shumë të njohur austriake. Është djali i vetëm i shkencëtarit të madh Ba­ron Hristian Ehrenfelsit, the­meluesit të Psikologjisë Moderne Strukturore në Austri, (Modern Structural (Gestalt) Psychology). Që në fëmijëri, Rolf Ehrenfelsi kishte simpati...
>>

PËRSE PRIFTI PROTESTANT, RABINI ÇIFUT DHE NJË GJYSHE GJERMANE E PRANUAN FENË ISLAME?

08/10/2008 15:30
Feja Islame është fe e mbarë njerëzimit, fe e shpallur nga i Madhi Zot, Krijues i çdo krijese. Është një fe pa mitologji, pa kler e pa hierarki. Mësimet e kësaj feje janë të përsosura, të thjesh­ta, të arsyeshme e të dobishme për të gjithë. Ato bazo-hen në Librin e Shenjtë, Kur’anin, i cili na...
>>

SUZANNE HANEEF, gazetare (SHBA)

08/10/2008 15:29
Përkundër propagandës së paskrupullt e tepër të fëlliqur që po zhvillohet në Perëndim, me të gjitha mjetet e fuqishme dhe të sofistikuara kundër musli­manëve dhe Fesë Islame, me­gji­thë­këtë muslimanët po shtohen dhe Feja Islame po gjallërohet duke për­fituar çdo ditë anëtarë të rinj! Ninian...
>>
1 | 2 | 3 >>

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja