Rrefime te verteta

JOSEPH AMADO,prift katolik,(Sierra Leone)

01/07/2008 10:55
Prifti katolik,Joseph Amado,i cili shërbente në kishën"The New Papal Church of Kenema" të Sierra Leones,deklaroi se e pranoi islamin së bashku me dymbëdhjetë anëtare të familjes së tij.Menjëherë pas pranimit të Islamit,prifti Joseph Amado e ndërroi emrin e tij dhe tani quhet Ahmed Jusuf.Gjithë...
>>

MUHAMMED A.HOBOHM,diplomat,(Gjermani)

01/07/2008 10:54
Përse ne në perëndim po e pranojmë fenë Islame? Arsyet janë të shumta.Arsyeja e parë është:E vërteta gjithmonë ka fuqinë e saj.Parimet kryesore të fesë Islame janë racionale,natyrore dhe aq tërheqëse,saqë për një hulumtues të ndershëm të së vërtetës është e pamundshme të mos impresionohet prej...
>>

UMAR MITA,ekonomist,(Japoni)

01/07/2008 10:53
Gjatë tre vjetëve të fundit ,me mëshirën e Allahut,jam duke kaluar një jetë të lumtur muslimane.Rruga e drejtë e jetës,siç na mëson feja Islame,me është treguar nga vëllezërit misionarë pakistanezë,të cilët e vizituan atdheun tim(Japoninë),e ndaj të cilëve jam shumë mirënjohës.Shumica e popullit...
>>
<< 1 | 2 | 3

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja