Emra Musliman

All-llahu xh.sh në Kur'an ka thënë:

“…dhe mos etiketoni njëri-tjetrin me llagape (të këqija)…”(El Huxhurat, 11)

“Ditën e Gjykimit do të thirreni me emrat tuaj dhe të baballarëve. Andaj, emërtoni fëmijët tuaj me emra të bukur” (Transmeton Buhariu)

Emra Musliman

Emra femrash

30/06/2008 20:53
  EMRA FEMRASH “A” Abase................ Abide................. Abire................. Adalete.............. Ademije............. Advije................ Adla.................. ...
>>

Emra meshkujsh

30/06/2008 20:51
         EMRA MASHKUJSH A”   Abdullah …………… Abdulatif............ Abdulaziz........... Abdulbaki........... Abdulfetah......... ...
>>

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja