Mulla Sherif Ahmeti

14/08/2009 01:12

Dokumentar kushtuar jetës dhe veprës së hoxhës Sherif Ahmeti.

Dokumentar per Mulla Sherif Ahmetin from Remzi Nuur on Vimeo.

Back

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja