Vaktia e Ramazanit per territorin e Kosoves

 

     

Download(Shkarko) tere takvimin 2009-pjesen kalendarike dhe pjesen e Librit.

 


                   
    takvimi2009.zip (222,9 kB)
                                                                                  takvimi09_permbajtja.zip (1,9 MB)
 

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja