Screen-Saver

                                                         
 

Ramadan 1
Recitimi i disa ajeteve te Kur'anit per Ramazanin dhe 6 otografi te Ramazanit

   

Microsoft Windows 95/98/2000/Me/NT/XP
2.30 MB 

Ramadan 2
Recitimi i disa ajeteve te Kur'anit per Ramazanin dhe 5 fotografi te Ramazanit
   
   
Microsoft Windows 95/98/2000/Me/NT/XP
1.78 MB
Eid1
Ilahija e quajtur Eid dhe 5 fotografi

   
Microsoft Windows 95/98/2000/Me/NT/XP
1.71 MB
Hajj
Tekbiri i bajramit me dhjete fotografi te kryrjes se haxhit dhe bajramit

   
Microsoft Windows 95/98/2000/Me/NT/XP
2.06 MB
 Mekka
 Kater fotografi nga Mekka ne percjellje te sures En-Nas
 
   
Microsoft Windows 95/98/2000/Me/NT/XP
 1.251 MB
 
 Medina
 Gjashte fotografi nga medina me percjellje te sures Ihlas
 
   
Microsoft Windows 95/98/2000/Me/NT/XP
 1.392 MB
 
 Kujtimi i Allahut
 Recitimi i kater sureve me pese fotografi te kujtimit te Allahut

     
Microsoft Windows 95/98/2000/Me/NT/XP
 1.175 MB
 
 Al-Kuds
 Recitimi i sures Isra me 6 fotografi nga Kudsi
 
   
 Microsoft Windows 95/98/2000/Me/NT/XP
 1.90 MB
 
 Recitim i Kur'anit & script -1
 Recitimi i sures Fatiha,Ihlas,Falak dhe Nas me fotografi te perendeimit te diellit

     
Microsoft Windows 95/98/2000/Me/NT/XP
 1.749 MB
 
 Recitimi i Kur'ani & script -1
 Recitimi i sures Ihlas me fotografi te ujevarave.
 
  
 Microsoft Windows 95/98/2000/Me/NT/XP
 1.375 MB
 

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja