Libri i Vizitoreve

Date
By
Subject

Re: Es-Selamu Alejkum ve Rahmetull-llahu ve Berakatuhu

Xhezak All-llahu Hajrn per kete kernaqsi qe keni na mundesu .Amin

Date
By
Subject

Selam alejkum

Zoti jua shperblefte dhe ju bashkofte me më te miret ne xhenete

Date
By
Subject

Es Selamu Alejkum We Rahmetullahi We Berekatehu

Elhamdulilah shumë i mirë webi inshalla All-llahu subhanehu ue teala ju shperblen me xhennetin e firdevsit për punën që po e bëni

Date
By
Subject

fisnik

vellezer te dashur kisha pas dasht te kontaktoj me ju ...ju lutem ...up.time@live.com

<< 23 | 24 | 25 | 26 | 27 >>

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja