Tribunë Shkencore Aborti- Krim apo planifikim shoqëror

21/06/2009 12:25

Tribunë Shkencore Aborti - Krim apo planifikim, e Organizuar nga Asociacioni per Kulture, Edukim dhe Arsim - AKEA, prezantim i RTK-se.

Back

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja