"Roli i arsyes dhe intelektit në Islam" - Jasir Kadi

14/08/2009 01:11

 

Ligjeratë nga Jasir Kadi nga Teksasi ku flet për domethënien dhe pozitën e mendjes në Islam dhe se si të veprohet në rastet kur duket se ka kundërshtim mes asaj që na duket e logjikshme dhe dispozitave të fesë.
Back

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja