Pozita e gruas në Islam

03/06/2009 16:07
Reportazh e TV Klan Kosova nga ligjërata e mbajtur nga një profesoreshë e sociologjisë dhe studimeve arabe e Universitetit të Arizonës.

Reportazh e TV Klan Kosova nga ligjërata e mbajtur nga Souad Ali, profesoreshë e sociologjisë dhe studimeve arabe e Universitetit të Arizonës, mbajtur në Prishtinë më 26 maj 2009, para studentëve të Fakultetit Filozofik të UP-ës, organizuar nga Qendra për Barazi Gjinore.

Back

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja