Poezi-Thirrja e ezanit

12/08/2008 12:50

Isha shume i lodhur
dhe rash per te pushuar
nuk kaloi shume kohe
dhe nje ze i bukru,ne vesh me ra mua.

Hajje ales-salah,Hajje alel-Falah
therriste ezani
ejani ne namaz
qe te shpetoni.

Nga lodhja e madhe
isha dy mendjesh
te falaja namazin apo te fleja...!

Shejtani i mallkuar
ne vesh me pershperiste
"Ka tjera namaze"
pse te mos flija..??!!

Mirpo zeri i ezanit
me mbushi me imam
andaj u ngrita shpejt,
namazin per ta fale.

Andaj vellezer dhe motra besimtar
namazin mos ta harrojme
sepse ai eshte
nur-i i zemres sone.

Genc Rexhepi.

Back

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja