Njëshmërija e Krijusit-Xheneta Bufaj

12/08/2008 12:46

Njihë o njeri Krijusin
që të krijoj të fali të
dha jet të përsosi në
formën ma të bukur
njihe o njeri Krijusin.

Shiko Qjellin Token
Hapsirën gjdo gjë që sheh
është krijuar nga Krijusi
njihe o njeri Krijusin.

Mos u bë përbuzës ndaj
dhuntive që Krijusi ty ti
dhuroj bëhu mirnjohës
adhuro Krijusin ashtu siq
të urdhëroj njihe o njeri
Krijusin.

Medito rreth krijimit dhe
mendo se ti ishe asgj ai
të krijoj ti do të vdësesh
ai prap të krijon njihe o njeri
Krijusin.

Edh Hëna edhe Yjet dhe
gjdo Planet e njohin Krijusin
e vet njihe o njeri Krijusin.

Përkujto të mirat që Krijusi
ty ti dhuroj bëhu mirnjohes e
knaqësija Krijusit mbi ty të
mbretëroj njihe o njeri
Krijusin.


Ai është vetëm nje Krijusi
e nuk ka tjetër ne duhet
ti përkulemi madheris së ti
e askujt tjetër njihe o njeri
Krijusin.

shkruar nga Xheneta-Bufaj

Back

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja