Ne Xhehenem nuk ka zjarr!

30/10/2009 19:36

 

 Njeri nga ata te cilet kishin dalur per te pritur vellain e Halifes Harun Reshid, Behlul Danen, i cili vinte nga larg, i`u afrua atij dhe e pyeti:

- Nga po vjen keshtu ?

-Po vij nga Xhehenemi.

-Perse shkove atje ?

-Shkova per te marr zjarr...

-Ku e ke zjarrin?

-Atje nuk kishte zjarr!

-Si ka mundesi qe te mos kete zjarr ne xhehenem ?

-Kerkova zjarr, por nuk me dhane duke me thene "Çdo njeri e sjell zjarrin me vete"...

Po eshte e vertet, Xhehenemi nuk e djeg ate i cili nuk ka bere gjynahe, ose i jane falur gjynahet .Xhehenemi thote "Heret a vone besimtari e shujane zjarrin tim".

Back

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja