MILIONA HAXHINJ - MILIONA DASHURI... - MEXHID YVEJSI

03/12/2008 13:57

MILIONA HAXHINJ

MILIONA DASHURI...Miliona haxhinj

Miliona dashuri

U nisën, po nisën

Nga toka,

Deti dhe qielli

Atje ku lindi Dielli

Për të vizituar

Vendin e Shenjtëruar

Qaben e Madhëruar

Meken e Bekuar

Për të zbritur

Në Medinen e Ndritur…Miliona haxhinj

Miliona dashuri

Nga të dy gjinitë

Po i lënë shtëpitë

Po i lënë foletë

Po i lënë atdhetë

Me mall, me lot,

Por me shpirtin plotë

Veç për t’Madhin Zot…Miliona haxhinj

Miliona dashuri

Të bardhë e të zinj

Të vjetër e të rinjë

Tekbire këndojnë,

All-llahun e Madhërojnë.

Para Tij nënshtrohen

Para Tij pendohen…Haxhinjt shqiptarë

Rreth flamurit kombëtar

Me zemër të pastruar

Me shpirt të lartësuar

Kujtohen edhe për ne

Që jemi n’Atdhe:

Lutën për Kosovën,

Lutën për Çamërinë

Lutën për Shqipërinë…Mexhid YVEJSI, Gjakovë

Back

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja