KUR'ANI-FJALA E ZOTIT, POEZI NGA MEXHID YVEJSI, GJAKOVË

06/10/2008 13:28

KUR'ANI - FJALA E ZOTITFjala e Zotit është e Shenjtëruar,

Është mrekulli mbi mrekullitë,

Nëpër udhëkryqet e jetës

Është një Dritë e pashuar,

Që të shohim ne, të gjithë,

Të gjitha shëmtitë dhe bukuritë.Fjala e Zotit është ilaç i vërtetë,

Sëmundje të ndryshme parandalon,

Ajo na jep guxim në këtë jetë,

Të qëndrojmë besnik na ndihmon.

Me dituri, besim, mirësi, ajo na ushqen,

Mendjën, zemrën dhe shpirtin tonë.Fjala e Zotit është e përsosur,

Siç është i përsosur i Madhi Zot,

Ai e ka shpallur, Ai ka vendosur,

Në zbatimin e saj në këtë botë.

Kush e zbaton ai ka shpëtuar,

Kush e mohon veten ka shkatërruar.Mexhid YVEJSI, Gjakovë
 

Back

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja