DASHURIA, FRIKA DHE SHËRBIMI, POEZI NGA SHEJH JAHJA ER-RAZI‏

07/12/2008 14:55

SHEJH JAHJA IBN MU’ADH ER-RAZI

(830-871)DASHURIA, FRIKA DHE SHËRBIMIAll-llahun e madhëruar

Sa e dashuron ti,

Aq dashuri kanë

Të tjerët për ty.All-llahun e lartësuar

Sa frikë e ke ti,

Aq frikë kanë

Të tjerët për ty.Rrugës së All-llahut

Sa i sherben ti

Aq të shërbejnë

Të tjerët ty…Përktheu nga anglishtja:

Mexhid YVEJSI, Gjakovë
 

Back

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja