Aksident i madh rrugor në Gjermani

24/07/2009 14:48

Aksident i madh rrugor në Gjermani të dielen ku u përfshinë përmbi 250 vetura, dhe dhjetra persona mbeten të lënduar rëndë.

Back

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja