Libri i Vizitoreve

Date
By
Subject

Re: ES SELAM ALEJKUM

mos thuj i shejnte po i bekuar

Date
By
Subject

es-selam alejkum

es-swelam alejkum shum mire valla shum shum shum hsum shum shum shum shum shum mire

Date
By
Subject

Selam Alejkum

Ju pershendesim dhe ju falenderojme vellezer dhe motra te dashur per viziten tuaj bere web faqes sone.Allahu ua shperblefte me Xhennet.Besoj se keni gjetur material te mjaftueshem per fene Islame...

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja