Libri i Vizitoreve

Date
By
Subject

Es Selamu Alejkum We Rahmetullahi We Berekatehu

Elhamdulilah shumë i mirë webi inshalla All-llahu subhanehu ue teala ju shperblen me xhennetin e firdevsit për punën që po e bëni

Date
By
Subject

fisnik

vellezer te dashur kisha pas dasht te kontaktoj me ju ...ju lutem ...up.time@live.com

Date
By
Subject

eselam alejkum

allahu ju shperblef shum te mir jeni

Date
By
Subject

selam alejkum

selam alejkum Allahu ju shperbleft per kit web te mrekullushem dhe veq vazhdoni

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja