Article archive

Rendesia e ezanit ne Islame

30/06/2008 13:34
  RENDESIA E EZANIT NE ISLAM  Edhe thirrjen(ezanin)tuaj për namaz ata e marrin për tallje e loje.Me këte vërtetojnë se janë që nuk kuptojne.(El-Maide:58) Në fillim të shpalljes së Islamit dhe organizimit të xhematit-bashkësisë,si dhe kryerjes së namazit bashkërisht me xhemat,kishte...
>>

Items: 391 - 391 of 391

<< 36 | 37 | 38 | 39 | 40

Search site

© 2009 All rights reserved.(Www.Nur-Islam.Net) - Allahu ju shperblefte per vizitat e juaja